Gaoioiga a le au ma tauvaga malamalama o oloa faafomai

O se tau e fa'amalosia ai le tautoulu ;Sa fou le ea o le tautoulu ;Ua manino le lagi o le tautoulu ma ua malulu le ea ;O le tau mālūlū ma le mālūlū o le tau e to'ulu ai le tau.O le manogi manogi o fuga o le osmanthus na sasaa mai ia i matou e le savili. Sa faia le galuega fa'aletausaga a le au pisinisi a le Superunion e pei ona fa'atulaga.

Faatasi ai ma le oso aʻe o le la, na matou o ese ai. E silia ma le 40 a latou paaga na auai i le galuega o le fausiaina o vaega.

I le gaoioiga, sa matou taaalo faatasi, tauva le tasi i le isi i le poto, ma taaalo i le au PK.Mulimuli ane, na manumalo le Red Flying Tigers i le siamupini ma i'uga matagofie.Fa'amalo i paaga a le Flying Tigers.

E ala i le tauvaga o le malamalama, e mafai ona tatou vaʻaia o loʻo i ai i a tatou paaga se malamalamaga loloto i mea tau fomaʻi, e pei o vailaʻau faʻasoifua maloloina, oloa PPE, tui, seti infusion, IV cannula, fusi faʻafomaʻi, mea faʻapipiʻi faʻafomaʻi ma isi mea faʻapitoa faʻafomaʻi, ma e matua tele lava. masani i manaoga masani a atunuu taitasi.Papati mo tatou paaga.

 paaga1

Sa matou faia se afi e kuka faatasi ai, ma o le paaga tamaitai sa nafa ma le tipi ma le fufuluina o ipu.Sa ofoofogia le tomai kuka;O pa'aga tama e nafa ma le faia o afi ma tu'uina atu fesoasoani fa'atatau. Atoatoa le galulue fa'atasi.

Ua seleseleina e au taʻitasi se laulau o meaʻai suamalie.Tatou sii i luga a tatou matatioata ma fiafia faatasi i meaai.

paaga3

O i matou o se 'au talavou, fiafia, alofa, autasi ma galulue malosi.

O lea 'au o le a mautinoa lava le aumaia o oloa sili atu, auaunaga ma fofo fou i le tele o tagata fa'atau i le lalolagi atoa.Taua!

 paaga2


Taimi meli: Oke-13-2022